Важно съобщение!

ВРЕМЕННА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ДВИЖЕНИЕ ВЪВ ВРЪЗКА С РЕМОНТА НА БУЛ.“ТОДОР КАБЛЕШКОВ“

Район „Триадица“ уведомява, че

от 06.09.2020 г.

СЕ ЗАТВАРЯ изцяло за движение ул.“Боянски водопад“ от бул.“Тодор Каблешков“ до ул.“Шарл Шампо“.

ОТВАРЯ СЕ за движение ул.“Златни мостове“ като се забранява паркирането в отсечката между бул.“Тодор Каблешков“ и ул. Шарл Шампо“. Забраната важи и за двете посоки на движение

ЗАБРАНЯВА СЕ паркирането по ул. „Костенски водопад“ в отсечката между бул.“Тодор Каблешков“ и ул.“Шарл Шампо“ като ул.“Шарл Шампо“ е забранена за паркиране от ул.“Златни мостове“ до ул.“Костенски водопад“.

-ОЧАКВА СЕ ул.“Боянски водопад“ в отсечката между бул.“Тодор Каблешков“ и ул.“Шарл Шампо“ да остане затворена до 20.10.2020 г. Причината е, че след изграждането на канала по бул.“Тодор Каблешков“ ще се пристъпи към изграждането на канал и топлофикация в отсечката между бул.“Тодор Каблешков“ и ул.“Шарл Шампо“.

– улицата зад МОЛ „България“ ще остане отворена до края на ремонта на бул-„Тодор Каблешков“, като район „Триадица“ е внесъл в СО предложение за изграждането й в пълния й габарит заедно с тротоара. Районната администрация е предложила с официално писмо до зам.-кмета на Столична община на пешеходната пътека пред магазин КОМСЕД, през която минава пътят на хората от „Манастирски ливади-изток“ до кв.„Г.Делчев“ да бъде поставена временна сигнализация чрез светофар. А в района на парк „Зеленият остров“ да бъдат поставени неравности – две на ул.“Златни мостове“ и една на ул.“Шарл Шампо“.

ОЧАКВА СЕ по график на 15.09.2020 г. да приключи ремонтът на бул.“Българи“ в отсечката от Околовръстния път до бул.“Тодор Каблешков“. От същата дата

СЕ ОТВАРЯ за движение ул.“Флора“.