Кметът на район „Триадица“ Димитър Божилов прие студенти от Софийския университет „Св.Климент Охридски“, специалност „Публична администрация“ и им разказа за отговорностите, предизвикателствата и трудностите в работата на един районен кмет. Сподели и какво очаква да получи като награда – моралното удовлетворение, че нещо добре свършено оставаш след себе си.

Студентите от първи, втори и трети курс „Публична администрация“ засипаха кмета с въпроси, свързани с управлението на голям район като „Триадица“, в който живеят над 80 000 човека.Димитър Божилов ги увери, че разчита изцяло на своя екип от заместник кметовете до всяко звено в районната администрация. Обсъдени бяха някои от основните задачи и приоритети, залегнали в програмата на район „Триадица“.

Кметът Димитър Божилов разкри пред студентите тайната на своето управление, а именно – постоянната връзка и диалог с хората както в приемното му време, така и на терен, където са техните проблеми, за да стане „Триадица“ едно по-добро, красиво и уредено място за живеене.