Район „Триадица“ получи трогателно писмо от фондация „Здраве и социално развитие“ с благодарност за отличната организация и координация на дейностите по време на извънредната ситуация, свързана с разпространението на COVID-19.

Повод социалната организация да се обърне към нас бяха насочените хранителни пакети за ученици,  чиито родители са поискали те да бъдат дарени на по-нуждаещи се деца, към ромския квартал „Факултета“. Основните хранителни продукти бяха доставени в един от центровете по време на карантината лично от зам.-кмета Руслан Баждеков.

Социалната политика е приоритет на ръководството на „Триадица“. По време на кризата с разпространението на коронавируса, районната администрация достави десетки килограми хранителни продукти на Центровете за временно настаняване, които бяха разпределени на хората в беда.

Продължава социалния проект на район „Триадица“ –„Патронажна грижа“, чрез който всекидневно помагане на възрастни, болни и пенсионери да си плащат сметките, да си набавят лекарства и пр.

Близо 80 човека от района всеки ден са нахранени, благодарение на социалната ни програма „Топъл обяд“.