Транспортна комисия към Столична община разгледа и прие предложението на район „Триадица“, свързано със забраната за паркиране по ул.“Шарл Шампо“ в участъка от ул.“Златни мостове“ до ул.“Костенски водопад“ докато продължава ремонтът на бул.“Тодор Каблешков“

Зам.-кметът на район „Триадица“ по строителството инж. Христо Вълчанов показа на терен проблемния за движение участък от кв.“Манастирски ливади-изток“ на директора на Дирекция „Управление и анализ на трафика“ в Столична община Димитър Петров. От страна на районната администрация бе изразено опасението, че след предстоящото затваряне на ул.“Боянски водопад“, ситуацията може да се усложни, ако не се вземат спешни мерки.

Районната администрация на „Триадица“ смята, че временната организация по забраната за паркиране по ул.“Шарл Шампо“ в цитираните участъци, би помогнало за облекчаване на трафика и влизането и излизането в квартала.

Започна поставянето на първите знаци за забрана на паркирането по ул.“Шарл Шампо“ между МОЛ-България и ул.“Златни мостове“, между ул.“Златни мостове“ и „Боянски водопад“. Знаци ще бъдат монтирани и между ул.“Боянски водопад“ и ул.“Костенски водопад“.