Квартал „Стрелбище“ посрещна кмета на район „Триадица“ Димитър Божилов и зам.-кмета по строителството инж. Христо Вълчанов на неформалната среща от инициативата „Къде се чакаме?“. Интересът към срещата рано сутринта във вторник на ул. “Нишава“ и ул. “Червена роза“ бе голям. Жителите на квартала потърсиха отговори на въпросите за въвеждането на „зелена зона“, поддръжката на улиците и тротоарите, чистотата по детските площадки, разчистването от изоставени автомобили върху общински площи и др. теми. Обсъдена бе и идеята на района за построяването на нова детска градина в „Стрелбище“.

Кметът Божилов увери гражданите, че по всички важни въпроси ще бъде потърсено тяхното мнение чрез поредица от обществени обсъждания. Ръководството на район „Триадица“ за пореден път подчерта, че на разположение на хората по всякакви теми, които ги вълнуват, са служебните имейли, публикувани на официалната страница, както и месинджъра на интернет-странацата.

Следващата неформална среща е с жителите на жк. “Гоце Делчев“ на 1 март, като мястото на „Къде се чакаме?“ ще бъде уточнено допълнително.