Кметът на район „Триадица“ Димитър Божилов и зам.-кметът инж. Христо Вълчанов проведоха среща с представители на етажната собственост на бл.97 и бл.98 в кв. “Стрелбище“, където стартира процедура по премахване на незаконните клетки.

Районната администрация представи на обществеността проект на визия за мястото на незаконните клетки, на което се предвижда да бъдат разположени паркоместа, както и да се изградят три спортни площадки. Според районната администрация по този начин ще се даде възможност на повече хора да намерят място за своя автомобил вместо да паркират по тротоарите и тревните площи в района.

От своя страна представителите на етажната собственост на двата блока изразиха своите притеснения и поставиха актуални въпроси на живущите по въпроса, пряко свързани с последствията от премахването на незаконните гаражни клетки. Жителите на бл.97 и бл.98 ще имат възможност подробно да се запознаят с проекта на район „Триадица“ и отново да бъде организирана среща между районната администрация и етажната собственост.