Квартал „Манастирски ливади-изток“ бе домакин на първата от поредицата срещи на жителите на района с ръководството на „Триадица“, озаглавени „Къде се чакаме?“ , които се провеждат във вторник от 9:00 ч. на предложено от вас място. Гражданите имаха възможност да зададат своите въпроси на кмета Димитър Божилов и зам.-кмета инж. Христо Вълчанов.

Един от въпросите, които бяха поставени – кога ще е готово кръстовището на ул.“Иван Кирков“ и ул.“ Златни мостове“, вече има своя отговор. И той е, че частта на ул.“ Иван Кирков“, която в момента е затворена, е първи етап от изграждането на въпросното кръстовище. Улицата е подготвена за асфалтиране и да се отвори в тази част. Следва втори етап, който включва изграждането на самото кръстовище.

Жителите на „Манастирски ливади-изток“ се интересуваха също относно трайното обособяване на връзката между улицата зад МОЛ България и ул. “Златни мостове“. Дискутирани бяха и други важни въпроси като косенето на кучешките заграждения поне два пъти в сезона, проблемите с паркирането по тротоарите в квартала и пред гаражите, както и организацията на трафика в квартала. Хората се интересуваха и кога ще има по-засилено присъствие в „Манастирски ливади-изток“.

Следващата среща от поредицата „Къде се чакаме?“ е определена за 15.2.2022 г. и е за квартал „Кръстова вада-запад“. Очакваме още ваши предложения за мястото на срещата.