Във връзка с изграждането на главен канализационен клон е затруднено придвижването по ул.“Сребърна“

            Във връзка с поетапното изграждане на главен канализационен клон І по ул.“Сребърна“ /ул.“Хенрик Ибсен“/ в район „Триадица“ е затруднено движението в участъка от бул.“Гоце Делчев“ до  МОЛ „Парадайс“.

            Движението е стеснено и се извършва в едно пътно платно в посока, като особено е затруднено в района на кръстовището на ул.“Хенрик Ибсен“ и ул.“Луи Айер“. Настоящият етап от временната организация на движение ще продължи до 21 юни 2019г.

            След това работите ще продължат поетапно в следващ участък в посока ул.“Никола Крушкин Чолака“. Движението няма да бъде затваряно, а само стеснено в определени участъци.

           Напомняме, при възможност в придвижването си гражданите да избягват посочения участък или да използват алтернативни маршрути:

 –   от бул. „Гоце Делчев“ през ул.“П.Ю. Тодоров“, ул.“Бяла черква“, бул.“Арсеналски“ и бул.“Черни връх“;

–   от „П.Ю.Тодоров“, бул.“Гоце Делчев“, ул.“Костенски водопад“, бул.“Тодор Каблешков“;

–  от ул.“Луи Айер“ през бул.“Тодор Каблешков“ към ул.“Костенски водопад“, по бул.“Гоце Делчев“ към ул.“П.Ю.Тодоров“ или бул.“България“;

–    по ул. „Козяк“ или по бул. „Черни връх“;

       Изграждането на главен канализационен клон I в кв. „Кръстова вада-запад“, район „Триадица“, е важно за изграждането на канализационна мрежа в квартал „Кръстова вада“ и особено за отводняването на пробива на бул. „Тодор Каблешков“ към бул. „Черни връх“, което е част от вътрешния ринг на София.

Предложение за алтернативни маршрути вижте в линк ТУК: