20 ОУ „Тодор Минков“ посрещна кмета на район „Триадица“ Димитър Божилов, министърът на образованието Красимир Вълчев и началника на РУО София-град Ваня Кастрева. Директорката на училището Галина Тимева разведе официалните лица по класни стаи, като основната идея бе да се провери посещаемостта, спазването на противоепидемичните мерки и работата в условията на пандемия от коронавирус.

След обиколката на училището, кметът на район „Триадица“, министърът на образованието и началникът на РУО София-град се срещнаха с преподавателите на 20 ОУ, представители на родителското настоятелство и ученици и отговаряха на въпроси от различно естество. Засегнат бе широк спектър от теми от състоянието на материалната база на училището, през конкретни идеи за модернизиране на учебния процес чрез нов прочит на материала, както и въпроси, свързани с евентуалното преминаване на онлайн обучение.

Кметът на район „Триадица“ Димитър Божилов получи подарък-картина, нарисувана от ученик от 4 клас в училището, която ще бъде окачена в районната администрация.